O femeie a fost salvată dintr-un incendiu de doi poliţişti care patrulau în zonă

239
O femeie a fost salvată dintr-un incendiu de doi poliţişti care patrulau în zonă - pompieri91697004707-1704907488.jpg

Articole de la același autor

O femeie în vârstă de 62 de ani, din comuna Pîrşcoveni, a fost salvată dintr-un incendiu de doi poliţişti care patrulau în zonă şi au intervenit imediat ce au observat că o locuinţă a luat foc, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, scrie Agerpres. 


Cei doi poliţişti, şeful postului din Pîrşcoveni, Simion Cosmin, alături de şeful postului din Şopîrliţa, Niţu Gabriel, în jurul orei 23,00, în timp ce patrulau pe strada Potcoava Mică din comuna Pîrşcoveni, au observat un incendiu la o locuinţă, flăcările manifestându-se la nivelul camerelor şi acoperişului.


Poliţiştii au reuşit să scoată femeia din casă şi au asigurat perimetrul, îndepărtând persoanele aflate în zonă în contextul în care în locuinţă se aflau trei butelii cu GPL iar una a explodat.


"Poliţiştii au intervenit imediat, fără ezitare şi au pătruns în curtea imobilului, iar mai apoi în în locuinţa cuprinsă de flăcări, de unde au evacuat o femeie, proprietara locuinţei, în vârstă de 62 de ani, care se afla într-una dintre camere. După ce s-au asigurat că în locuinţă nu se mai aflau şi alte persoane, au anunţat şi solicitat, prin serviciul de urgenţă 112, intervenţia pompierilor şi a unui echipaj de ambulanţă. Întrucât în interiorul camerei de unde a izbucnit incendiul se aflau 3 butelii cu GPL, poliţiştii au procedat la asigurarea perimetrului şi îndepărtarea persoanelor care se aflau la faţa locului. La scurt timp, una dintre butelii a explodat, însă, datorită intervenţiei prompte a poliţiştilor, nu au existat victime omeneşti.", a precizat sursa citată.


Femeia salvată a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD ajuns la intervenţie, însă a refuzat transportul la spital având în vedere că nu prezenta vătămări corporale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5762 secunde