Tată și fiu au anunțat Poliția că o femeie de 83 de ani i-a otrăvit

377
Tată și fiu au anunțat Poliția că o femeie de 83 de ani i-a otrăvit - politiacapitaleipolitistimasinap-1702739344.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 48 de ani a sunat la Poliţia Bragadiru anunţând că atât el, cât şi fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă de culoare gri, găsită în mâncare, cei doi fiind transportaţi la o unitate spitalicească.

''La data de 15 decembrie, în jurul orei 21,49, poliţiştii oraşului Bragadiru au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat de 48 de ani, că atât el, cât şi fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă de culoare gri, găsită în mâncare. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că a existat un conflict intrafamilial, iar o femeie în vârstă de 83 de ani ar fi distrus un bun din locuinţă'', precizează IPJ Ilfov, conform Agerpres.

Cu privire la aspectele sesizate de bărbatul de 48 de ani, poliţiştii criminaliştii au ridicat substanţa de culoare gri, atât din mâncare, cât şi dintr-un ambalaj din plastic, în vederea efectuării unei expertize şi determinării compoziţiei acesteia.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la o unitate spitalicească.

De asemenea, femeia în vârstă de 83 de ani a fost transportată la un spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, faţă de aceasta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bragadiru, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4102 secunde