Tinere agresate sexual și fizic, în mijlocul de transport în comun! Ce trebuie să faceți în astfel de cazuri

327
Tinere agresate sexual și fizic, în mijlocul de transport în comun! Ce trebuie să faceți în astfel de cazuri - politia1152352459315510930211683-1695483665.jpg

Articole de la același autor

Două minore care se aflau într-un tramvai din Galați au fost agresate sexual și fizic de un individ, ziua, sub privirile nepăsătoare ale celorlalți călători.


La sediul Secției 2 Poliție Galați, "s-au prezentat două adolescente, ambele cu vârsta de 16 ani, domiciliate în municipiul Galați, sesizând faptul că, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, în zona Piața Energiei, din orașul de domiciliu, una dintre acestea ar fi fost atinsă în mod intenționat cu palma într-o zonă intimă de un bărbat necunoscut", scrie stiripesurse.ro, citând reprezentanți ai poliției.


Totodată, bărbatul le-ar fi amenințat cu moartea și cu acte de violență fizică și chiar ar fi lovit-o pe cealaltă adolescentă cu piciorul în zona abdominală.


În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat persoana, dintr-o filmare video, fiind vorba de un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Galați.


Acesta a fost condus la sediul unității de poliție mai sus menționată în vederea audierii și continuării cercetărilor.


Recomandări de la Poliție


Dacă vă aflați în astfel de situații, încercați să nu provocați agresorul în niciun fel și să solicitați sprijin de la conducătorul mijlocului de transport în comun sau de la persoanele din jur, dacă situația vă permite, pentru a fi anunțată Poliția prin intermediul S.N.U.A.U. 112.


De asemenea, încercați să rețineți cât mai multe detalii cu privire la persoana agresorului/agresorilor, legate de fizionomie, semne particulare și obiecte de vestimentație, pentru a putea fi identificați mai ușor de către polițiști, mai scrie stiripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5045 secunde