O femeie a sărit din mers dintr-o maşină în care era ţinută cu forţa de soţul ei

476
O femeie a sărit din mers dintr-o maşină în care era ţinută cu forţa de soţul ei - politiaromanacapturadroguriroman-1697904921.jpg

Articole de la același autor

O femeie dintr-o localitate din judeţul Galaţi a sărit dintr-o maşină aflată în mers, condusă de soţul său, care a lovit-o şi a ţinut-o cu forţa în autoturism, scrie Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violenţă în familie.

Poliţiştii din comuna gălăţeană Bălăbăneşti au fost sesizaţi (pe 19 octombrie) de o femeie din localitate despre faptul că soţul ei ar fi venit la domiciliul mamei sale, din satul Ciureştii noi. Femeia ar fi urcat în autoturismul soţului pentru a discuta cu acesta, însă între cei doi ar fi izbucnit un conflict, ulterior soţul lovind-o de mai multe ori.

"Femeia l-ar fi rugat pe bărbat să oprească autoturismul, dar acesta ar fi refuzat, astfel că ea ar fi deschis portiera dreapta faţă şi ar fi sărit din mers. Bărbatul ar fi oprit autoturismul, ar fi mers după soţia sa, pe care ar fi condus-o cu forţa la maşină. Ulterior, după o perioadă de timp, bărbatul ar fi lăsat-o pe aceasta la domiciliul mamei sale. În urma cercetărilor efectuate a reieşit faptul că, anterior, bărbatul ar mai fi ameninţat-o pe soţia sa, fapt ce i-ar fi creat acesteia o stare de temere", se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de IPJ Galaţi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1624 secunde