Polițiștii, în acțiune! 391 de sancțiuni contravenționale în 24 de ore

154
Polițiștii, în acțiune! 391 de sancțiuni contravenționale în 24 de ore - controale-in-trafic-1712488462.jpg

Articole de la același autor

În perioada 5-6 aprilie, polițiștii din întreg județul Constanța au efectuat acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, desfășurarea unui trafic rutier în siguranță și prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Astfel, au fost derulate 79 de acțiuni, la care au participat aproximativ 340 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi.

Au fost legitimate aproximativ 700 de persoane și au fost verificate 418 vehicule. De asemenea, mai bine de 100 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și aproximativ 40 ci aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive. În urma verificărilor și a neregulilor constatate, au fost aplicate 391 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 213.000 de lei. Totodată, au fost reținute 26 de permise de conducere, 11 certificate de înmatriculare au fost retrase ți au fost constatate nouă infracțiuni la regimul circulației rutiere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.362 secunde