Tânăr constănțean reținut pentru proxenetism și violență în familie

159
Tânăr constănțean reținut pentru proxenetism și violență în familie - arestat-pentru-proxenetism-1709482544.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, acesta fiind bănuit de proxenetism și violență în familie.

Astfel, potrivit cercetărilor efectuate în dosar, bărbatul ar fi constrâns o femeie, de 23 de ani, să întrețină raporturi sexuale cu un alt bărbat, pentru sumele de 200, respectiv 300 de lei, într-un hotel.

De asemenea, la datele de 17, 24, 25 și 26 februarie, acesta ar fi agresat-o fizic pe persoana vătămată, în locuința comună, iar la data de 27 februarie, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu față de acesta.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cauză au fost sesizați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în vederea instituționalizării într-un centru de protecție a persoanei vătămate și a celor trei copii minori ai acesteia. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4917 secunde