Inspectoratul de Poliție Județean Constanța face angajări. Află cum te poți alătura echipei

7481
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța face angajări. Află cum te poți alătura echipei - posturi-ipj-scoase-la-concurs-1710530885.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța a scos la concurs posturi pentru agenți de poliție, ofițeri de poliție și personal contractual.

Cele 13 anunțuri referitoare la posturile scoase la concurs sunt publicate pe site-ul hub.mai.gov.ro.

Astfel, sunt căutați cinci ofițeri pentru specialitatea criminalistică, doi ofițeri pentru analiză și profil al drogurilor, 11 agenți pentru reținere și arestare preventivă, șase pentru reîncadrare, pentru transporturi sunt vacante 31 de posturi pentru agenți de poliție, pentru rutieră sunt libere 94 de posturi de agenți, iar pentru ordine publică sunt căutați zece ofițeri și 150 de agenți.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească un set de condiții generale, cum ar fi: să aibă cetățenie română și domiciliul în România; să cunoască limba română în scris și vorbit; să aibă capacitate deplină de exercițiu; să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic; să aibă cel puțin 18 ani împliniți; să nu aibă antecedente penale cu excepția situației când a intervenit reabilitarea; să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni și să nu aibă tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară.

Pentru recrutare, vor fi verificate aptitudinile candidaților, prin examinări medicale, evaluări psihologice și prin evaluarea dosarelor.

Dosarele vor putea fi depuse până la 24, respectiv 27 martie, la ora 16:00, în funcție de postul ales.

În perioada 5 – 15 aprilie, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, în funcție de posturile scoase la concurs, dacă este prevăzută o astfel de probă.


Ulterior, la data de 20 aprilie, va fi desfășurată proba scrisă, susținută printr-un examen tip grilă, cu o durată de trei ore.

Pentru ocuparea funcției de ofițer, gradul profesional trebuie să fie minim subinspector de poliție.

Mai multe detalii privind posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, pe site-ul hub.mai.gov.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5192 secunde