Bărbat găsit cu gâtul tăiat în casa în care stătea cu chirie

277
Bărbat găsit cu gâtul tăiat în casa în care stătea cu chirie - legisti-1330875188.jpg
Un bărbat de 57 de ani din Petrila a fost găsit mort, duminică, în locuința în care stătea în chirie, el având mai multe urme de lovituri de cuțit și gâtul tăiat, iar principalul suspect, un tânăr de 19 ani împotriva căruia victima făcuse plângere pentru furt, a fost reținut.

Potrivit reprezentanților Poliției din orașul Petrila, trupul neînsuflețit al unui bărbat de 57 de ani a fost găsit, duminică, el având mai multe urme de înjunghiere, informează Mediafax.

Polițiștii au declarat că victima, care locuia singură într-o casă închiriată, avea mai multe urme de lovituri de cuțit în spate și gâtul tăiat.

"Una dintre loviturile din spate ajunge în față. I-a tăiat gâtul de la o ureche la alta", a spus comandantul Poliției Petrila, Ovidiu Zaharie, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, suspectul principal este un tânăr de 19 ani din localitate, care se dusese la locuința bărbatului pentru a-i cere să își retragă o plângere făcută la Poliție împotriva sa.

"Suspectul a furat un televizor al victimei, în urmă cu câteva săptămâni. Noi am găsit televizorul la el. S-a dus la victimă să o determine să-și retragă plângerea și și-a luat de acasă și un cuțit cu lama de 20 de centimetri. Din acest motiv am schimbat și încadrarea juridică a faptei din omor, în omor deosebit de grav", a explicat Ovidiu Zaharie.

Bărbatul, Ion Dobrică, a fost ucis încă de sâmbătă, cadavrul fiind găsit abia duminică. Polițiștii au fost anunțați de crimă chiar de proprietarul casei în care locuia victima, cel care fusese înștiințat de familia suspectului.

Polițiștii au pus că suspectul a părăsit localitatea după comiterea faptei, fiind găsit în localitatea Arad, unde locuiește sora acestuia. Tânărul de 19 ani, Daniel Bulearcă, din Petrila, va fi prezentat în cursul zilei de duminică Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Crimă odioasă în cartierul Km 5
Pagina a fost generata in 0.3377 secunde