O farmacistă și-a lăsat bebelușul într-o scară de bloc, apoi a anunțat poliția că a găsit un copil

310
O farmacistă și-a lăsat bebelușul într-o scară de bloc, apoi a anunțat poliția că a găsit un copil - bebe45291500-1330874881.jpg
O farmacistă din Galați și-a lăsat bebelușul în scara unui bloc din oraș, după care a sunat la poliție și a spus că a găsit un copil abandonat.
Femeia a născut sâmbătă seară, în apartamentul în care locuiește. După ce și-a dus fetița nou-născută în scara de bloc, a sunat la Poliție și a spus că a găsit un bebeluș, relatează Realitatea.net.

După primele verificări, polițiștii au descoperit, însă, că femeia care l-a "găsit" este chiar mama copilului. Femeia este din Târgu Mureș și lucrează de câțiva ani ca farmacistă în Galați. Ea le-a spus polițiștilor că a avut o relație cu un bărbat din orașul natal, dar că acum este împreună cu cineva din Galați.

Fetița este în stare buna, are 3,3 kilograme și va mai rămâne o perioadă în spital. O asistentă de la spitalul de copii din Galați a spus că ar vrea să înfieze fetița.

Săptămâna trecută, la Galați a mai fost găsită o fetiță nou-născută abandonată în scara unui bloc. Bebelușul a fost preluat de medicii de la Ambulanță după ce locatarii din bloc au sunat la 112, alertați de țipetele copilașului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.456 secunde