De ce a atacat criminalul din cartierul Km5

1355
De ce a atacat criminalul din cartierul Km5 - crimadoibatranicorbu6-1323892669.jpg
Băutura i-a luat mințile. Asta se poate spune despre un tânăr constănțean de 24 de ani, care și-a ucis bunicul pentru că nu a avut să-i dea bani pentru alcool. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, marți după-amiază, în jurul orei 16,00, Cătălin-Raul Sârbu a ajuns la casa părinților săi, de pe strada Hatman Arbore, hotărât să ia niște bani pentru băutură. Tânărul nu mai dăduse pe acasă de vreo două săptămâni, după ce rudele și-au dat seama că fura lucruri din casă, pe care le vindea pentru a-și satisface viciul.
În locuință a dat peste bunicul lui, Nicolae Moldoveanu, în vârstă de 92 de ani. I-a cerut bani, iar când l-a refuzat și a încercat să-l dea afară, tânărul a văzut negru în fața ochilor. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a luat un ciocan și l-a lovit pe bătrân de mai multe ori în cap, provocându-i grave leziuni cranio-cerebrale. Pentru a-și ascunde fapta, Cătălin-Raul Sârbu și-a târât bunicul, care încă mai respira, până în gura haznalei, din curtea casei și l-a acoperit cu placaje. Acolo a fost descoperit de fratele infractorului, un băiat de 10 ani, care i-a alertat pe vecini. Victima și-a dat însă ultima suflare până la sosirea ambulanței. Necropsia efectuată victimei a evidențiat că un traumatism cranio-cerebral cu fracturi de bază și boltă de craniu.
Între timp, suspectul a mers într-un bar din apropierea locuinței, unde obișnuia să-și petreacă timpul și unde, de altfel, a fost găsit de polițiști. Ieri, el a fost prezentat magistraților Tribunalului Constanța care au dispus arestarea lui preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat. Pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracțiune este închisoare de la 15 la 25 de ani.
Trebuie precizat că nu este prima dată când tânărul are probleme cu legea; el a mai fost închis pentru comiterea mai multor tâlhării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3621 secunde