Bărbat găsit mort într-o pădure. Polițișii cercetează cazul

239
Bărbat găsit mort într-o pădure. Polițișii cercetează cazul - mrt-1658382793.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a fost găsit mort într-o pădure de pe teritoriul localităţii argeşene Stoeneşti, cadavrul fiind recuperat cu ajutorul salvamontiştilor, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

"În ziua de 20 iulie, în jurul orei 18,00, poliţiştii (...) au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o zonă împădurită, de pe raza localităţii Stoeneşti, a fost găsit trupul unui bărbat. Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la faţa locului. Întrucât zona este greu accesibilă, poliţiştii au solicitat sprijinul salvamontiştilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale", se arată într-un comunicat transmis joi de IPJ Argeş.

Potrivit Agerpres, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit faptul că persoana decedată este un bărbat de 64 de ani, din Stoeneşti. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală şi continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4832 secunde