Bărbat înjunghiat în cartierul Henri Coandă. Cuțitarul a fost reținut

448
4
Bărbat înjunghiat în cartierul Henri Coandă. Cuțitarul a fost reținut - barbat-1481909190.jpg

Articole recomandate

Un bărbat, din localitatea Corbu, a ajuns la Spitalul Județean Constanța după ce a fost înjunghiat, în cartierul Henri Coandă.

Potrivit oamenilor legii, un bărbat în vârstă de 34 de ani și-a vizitat fosta soție, în timp ce aceasta era cu actualul iubit. Cei doi au început să se înjure, iar prietenul femeii, un tânăr în vârstă de 28 de ani, a pus mâna pe un cuțit pe care i l-a înfipt în spatele fostului soț al prietenei.

Polițiștii constănțeni l-au identificat pe tânăr ca fiind Alexandru Brânzaru. Acesta a fost prins de agenți după câteva ore și reținut. El va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. 

Comentează știrea

DODO
17 decembrie 2016
cine-i nasul ?

Coanda s-ar rasuci in mormint daca si-ar vedea numele asociat cu clentiela din acest cartier Dar scuze ! Coanda=avioane=zbor=ciori Asa da !

petrica
17 decembrie 2016
am spus!

am spus la vremea respectiva lui bonduelle emisiunea condusa de madam calcan din data de 27.02.2012 ,neptun tv ca asa se va intampla si chir ce vina are Coanda ca numele sa ii fie terfelit iar onor bonduelle mi-a raspuns sa nu il votez eu si neamul meu ,nu l-am votat si?cartierul tot a fost facut ba fagadau il mareste si aici am trjmis e-mail la toti capi liberali cu ce se intampla inainte de alegerile locale ia durut in .........,asa ca acum in fiece dimineata ii injur pe bonduelle &fagadau blestemati fie

GROAPA DE GUNOI
18 decembrie 2016
ASTA-I ROMANIA

DODO SI PETRICA AU PERFECTA DREPTATE, NUMAI CA ACEL IMBECIL GRANITIC CARE A BOTEZAT CARTIERUL ,CU SIGURANTA NU STIA CINE ESTE ACEST MONSIEUR. ASI MAI SPECIFICA CA NU ESTE VORBA DE UN CARTIER CI DE UN GHETOU PT TIGANI. SINGURUL LUCRU CIVILIZAT DIN GHETOU ESTE O BISERICA MODESTA CONSTRUITA DIN BANII PROPRII AI UNUI FRANCO-ROMAN PE NUME JEAN NENCIT SI DECORATA DE UN ARTIST PLASTIC CONSTANTEAN(GRATIS). CRED CA AR FI MAI POTRIVIT NUMELE DE"CIOARA CU MAZARE IN CIOC"

zoro
18 decembrie 2016
henri coanda

henri coanda= tigani

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Reținut pentru tentativă de omor
Pagina a fost generata in 0.5043 secunde