Bărbat LOVIT MORTAL DE TREN. Trupul neînsuflețit a fost descoperit după ore bune!

3145
Bărbat LOVIT MORTAL DE TREN. Trupul neînsuflețit a fost descoperit după ore bune! - xtrenmort-1641203615.jpg
Un accident feroviar soldat cu decesul unui bărbat de 44 de ani a avut loc între localitățile Schitu și Neptun. La fața locului au ajuns echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, cât și elicopterul SMURD, dar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a salva viața victimei.

Din primele informații, trupul neînsuflețit ar fi fost descoperit la ore bune după ce a avut loc accidentul feroviar.

În dimineața zilei de luni, 3 ianuarie, mecanicul trenului de pe linia Mangalia – Constanța a constatat prezența sângelui pe locomotivă. Imediat, acesta a semnalat polițiștilor de la Transporturi că trenul a venit de la Mangalia în seara zilei de duminică, 2 ianuarie, la ora 20.00, dar nu se știe când a lovit o ființă sau pe cine. Prin urmare, în dimineața zilei de luni, polițiștii au parcurs toată distanța de la Constanța spre Mangalia, pentru a cerceta dacă este vreo victimă pe calea ferată.

Au găsit-o între Schitu și Neptun și au fost sesizate cadrele medicale.

Ulterior, cercetările au stabilit că victima era un bărbat de 44 de ani, din 23 August, pe care familia l-a dat dispărut în cursul zilei de duminică, 2 ianuarie, după ce acesta a plecat de acasă spunând că intenționează să se sinucidă.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească împrejurările în care a survenit decesul. 



UPDATE. „Astăzi, în jurul orei 9.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropiere de halta Pescăruș, se află o persoană lovită de tren.


Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, a fost stabilită identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 44 de ani, din comuna 23 August. 


Acesta figura ca persoană plecată în mod voluntar de la domiciliu, din data de 2 ianuarie 2022, ora 18.30. 


Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 20.00, trenul care circula pe ruta Mangalia-Constanța l-ar fi accidentat pe bărbatul în cauză. 


Bărbatul a fost declarat decedat de cadrele medicale.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4732 secunde