Video Bărbat reținut pentru conducere fără permis și deținere de droguri

231
Bărbat reținut pentru conducere fără permis și deținere de droguri - 15d19cb1d70c4155bcb1df31aa56db4a-1693150746.jpg

Articole de la același autor

La data de 27 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 23 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și deținerea de droguri de risc, fără drept.


La data de 27 august a.c., în jurul orei 01.15, acesta a fost oprit în trafic, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, în Portul Turistic Tomis.


În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.


Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.


Conducătorul auto a încercat să ascundă, în vegetația de lângă autoturismul oprit în trafic, mai multe obiecte, fiind observat de către polițiști, care le-au recuperat.


Astfel, s-a constatat că este vorba de 5 plicuri autosigilante din material plastic, ce conțineau o subsanță de culoare maronie, suscecptibilă a avea efecte psihoactive, și un mugur vegetal de culoare maronie, înfășurat în folie de aluminiu, susceptibil a fi canabis.


Acestea au fost sigilate și înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6559 secunde