Bărbat suspectat că a şantajat o femeie cu materiale compromiţătoare, arestat preventiv

195
Bărbat suspectat că a şantajat o femeie cu materiale compromiţătoare, arestat preventiv - whatsappimage20230213at103953-1676281062.jpeg

Articole de la același autor

Un bărbat de 27 de ani a fost arestat pentru şantaj, iar concubina lui este cercetată sub control judiciar, după ce au ameninţat o femeie cu materiale foto şi video compromiţătoare, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.


Conform sursei citate, cel în cauză a fost surprins în flagrant delict de către poliţişti, în timp ce ar fi primit bani de la victimă, o femeie, de 45 de ani, din Lopătari.


"La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 27 de ani, din Mânzăleşti, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie - februarie a.c., femeia ar fi fost ameninţată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta cunoscuţilor săi materialele foto/video. În activitatea infracţională ar fi fost implicată şi concubina bărbatului, o tânără, de 25 de ani, din Lopătari", arată IPJ.


Poliţiştii au ridicat medii de stocare, în vederea efectuării unei percheziţii informatice.


Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore pentru şantaj, iar instanţa a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Faţă de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar. 




Sursa foto: IPJ Buzău 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4277 secunde