Bătaie cu cuțite în județul Constanța. Doi bărbați s-au tăiat reciproc

147
Bătaie cu cuțite în județul Constanța. Doi bărbați s-au tăiat reciproc - politistlocalbataie1320777335137-1407755730.jpg

Articole de la același autor

Doi indivizi s-au înjunghiat reciproc, în sfârșitul de săptămână care a trecut, totul pe fondul consumului de alcool. Duminică după-amiază, mai mulți indivizi s-au întâlnit la marginea localității Murfatlar, pentru o întrecere de căruțe. Printre participanți s-au numărat și Bairam Amiș, de 37 de ani, din Castelu, și Sali Șaban, de 40 de ani, din Medgidia. După întrecere, participanții s-au oprit la un bar, unde cei doi s-au luat la ceartă, de la competiție ce tocmai se încheiase. Iar de la vorbele grele aruncate până la bătaie nu a fost decât un pas. La un moment dat au scos și bricegele, cu care s-au tăiat reciproc. La fața locului, pentru aplanarea conflictului, a fost necesară intervenția oamenilor legii.

Cei doi bărbați au fost transportați la spital, unde au fost diagnosticați cu multiple răni. Astfel, Bairam Amiș a fost diagnosticat cu traumatism cranian, traumatism facial și plagă tăiată frontal stânga, iar Sali Șaban Sali cu plagă tăiată, superficială, în zona toracică dreaptă. Niciunul nu a dorit însă să rămână internat în spital, ambii fugind la doar câteva minute de la sosire.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-au rănit cei doi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7665 secunde