BĂTAIE DE JOC. Copil de 1 an, decedat în condiții suspecte la Spitalul Medgidia. Medicina Legală refuză să facă autopsia în week-end

7471
BĂTAIE DE JOC. Copil de 1 an, decedat în condiții suspecte la Spitalul Medgidia. Medicina Legală refuză să facă autopsia în week-end - http2bpblogspotcom251-1491657767.jpg
În cursul zilei de ieri, un copil în vârstă de 1 an și 2 luni a decedat, după ce a fost internat, marți, la secția de Pediatrie a spitalului din Medgidia. 


Copilului i-a fost administrat tratament cu Cefort. Starea copilului s-a înrăutățit, iar a doua zi, miercuri, mama îngrozită a anuntat ca părăsește spitalul si merge în altă parte. 


Ieri dimineața, copilul a murit în brațele mamei, făcând stop cardiorespirator. Familia este din Băneasa. Astăzi, așa cum au fost anuntați, părinții au așteptat un reprezentant de la Medicina Legală pentru autopsie și pentru a stabili cauza decesului. 


Cu ceva timp în urmă, familia a fost contactată de un polițist din Băneasa, că nu va mai ajunge nimeni de la Medicina Legală și că abia luni ar putea veni cineva.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4865 secunde