Bătaie în școală, profesorii nu au putut interveni! A fost nevoie de intervenția jandarmilor

270
Bătaie în școală, profesorii nu au putut interveni! A fost nevoie de intervenția jandarmilor - bataielascoalainalexandria-1520606591.jpg

Articole recomandate

Jandarmii au intervenit la un liceu din Alexandria pentru a despărții doi elevi de clasa a 12-a care s-au luat la bătaie. În geanta agresorului a fost găsit un cuțit.

Doi elevi de clasa a XII-a, de la Liceul Constantin Noica din Alexandria, s-au luat, vineri, la bătaie, iar jandarmii care intervenit au găsit la unul dintre aceștia un briceag, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Teleorman, Ion Oanță.

"Am fost sesizați despre un incident petrecut într-o unitate de învățământ, respectiv Liceul Constantin Noica din municipiul Alexandria, unde, în urma unui conflict dintre doi elevi, jandarmii au intervenit pentru aplanarea acestuia. S-a procedat la controlul bagajelor celor doi, iar la unul dintre ei s-a găsit un cuțit tip briceag", a precizat Oanță.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare pentru infracțiunea de port fără drept de obiecte periculoase, a menționat sursa citată.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6749 secunde