BEAT LA FRONTIERĂ, în Vama Veche. Un șofer s-a ales cu dosar penal!

273
BEAT LA FRONTIERĂ, în Vama Veche. Un șofer s-a ales cu dosar penal! - x-beat-la-volan-1687248339.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Poliției de Frontieră Mangalia au identificat, duminică, 18 iunie, în jurul orei 7.15, un bărbat de 25 de ani care a condus un autoturism, la punctul de trecere a frontierei Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii de frontieră au solicitat sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai, care au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, orei 17.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism, pe strada 24 Ianuarie din orașul Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3973 secunde