Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina în șanț

491
4
Un bărbat băut și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina în șanțul de pe marginea drumului. Evenimentul s-a produs ieri dimineață, în jurul orei 7, la ieșirea de pe Autostrada Soarelui pe DN3.
Potrivit polițiștilor de la Rutieră, Ionuț Florentin Gheorghe, din satul Țepeș Vodă, județul Giurgiu, a condus un autoturism Dacia 1310 și, la ieșirea de pe Autostrada Soarelui, în zona Cernavodă, pe breteaua ce face legătura cu DN3, în curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea drumului. În urma accidentului a fost rănit ușor Alin Valentin Târpan, de 20 de ani, pasager pe locul dreapta față. În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie și, în plus, consumase băuturi alcoolice. Testat cu aparatul Drager, acestuia i-a ieșit o alcoolemie de 0,66 la mie alcool pur în aer expirat, fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice.
Ca urmare a faptelor sale de vitejie, Ionuț Florentin Gheorghe s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a trei infracțiuni: vătămare corporală, conduce-rea unui autoturism fără a poseda permis și conducerea unui autoturism pe dru-murile publice sub influența alcoolului.

Comentează știrea

vasile
15 septembrie 2011
Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina în șanț

ba prostii dreaq...nici macar nu`i cheama asa...ai dreaq de prosti....informarea de cacat care e in romnia...bagati demisia care plm e ala care a scris articolul asta ma...bagav`as pamant in gura de retardatii dreaq sa va dau la muie....de muisti

radu
31 ianuarie 2012
parnaie

asa a fost domnule asta merita bagat la puscarie ani buni sa se sature sa se urce beat la volan fara permis la puscarie cu el lapuscarieeeeeeeeeeeeeeeeeee

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

marian
8 iulie 2015
da da

mahh...vedeti dq ca mai era unu :d =))))) era 3 nu doi ati uitat piesa importanta=))))

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5735 secunde