Birou de Poliție înființat la Vama Veche

409

Articole de la același autor

O structură nouă de poliție a fost înființată în județul Constanța. Este vorba despre Biroul de Poliție Vama Veche - 2 Mai, care va avea în răspundere cele două localități.

"În ultimii ani, localitățile turistice Vama Veche și 2 Mai au cunoscut o dezvoltare continuă în ceea ce privește construcția unităților de cazare și de alimentație publică, iar numărul turiștilor a crescut an de an. De asemenea, în zonă sunt organizate numeroase manifestări cultural-artistice, la care participă un public numeros, ceea ce implică prezența activă a polițiștilor. Totodată, localitățile sunt situate într-o zonă de tranzit, în imediata apropiere a frontierei de stat a României cu Bulgaria", a precizat chestorul Bogdan Despescu, inspector șef al Poliției Constanța.

Miercuri, 29 aprilie, a fost inaugurat și noul sediu al biroului de poliție respectiv, în prezența conducerii IPJ Constanța și a primarului localității Limanu, Iustin Urdea. "Prin asigurarea unui sediu distinct pentru această structură se obțin o serie de beneficii, cum ar fi: scurtarea timpului de reacție și intervenție în sprijinul cetățenilor", a completat reprezentantul Poliției Constanța.

Sediul Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai a fost pus la dispoziție și amenajat de către Consiliul Local Limanu. Structura de poliție este dotată cu o autospecială distribuită de Ministerul Afacerilor Interne în primăvara acestui an.

Activitatea structurii va debuta în noul sediu odată cu minivacanța de 1 Mai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4956 secunde