Concurs Bișniță cu camere video în față la "City Mall"

902

Articole de la același autor

Joi, 11 septembrie, în jurul orei 12, mai mulți oameni aflați în zona "City Mall", din Constanța, au sesizat jandarmii cu privire la doi tineri care opreau trecătorii pentru a le oferi spre vânzare camere video.
În urma verificărilor, jandarmii au constatat că cei în cauză sunt Alexe L., de 20 de ani, și Robert S., de 19 ani, din Urziceni (Ialomița), care comercializau trei camere de luat de vederi inscripționate cu un nume de marcă. Ei au declarat jandarmilor că au achiziționat respectivele camere video dintr-un complex en-gross din București, cu suma de 200 de lei, aplicând ulterior pe ele un autocolant pe care era inscripționată marca "Sony".
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, căpitan Sorin Trancă, aparatele video au fost indisponibilizate, cu atât mai mult cu cât tinerii asupra cărora se aflau obiectele nu dețineau documente de proveniență, existând totodată suspiciuni în ceea ce privește punerea în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată și care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.
Dosarul cu actele premergătoare urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
Jandarmii recomandă amatorilor de "chilipiruri" să nu dea curs unor astfel de situații și să achiziționeze aparatele electronice și electrocasnice numai din magazinele autorizate, evitând astfel a fi păcăliți de așa-ziși "comercianți".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7667 secunde