Blenis îl vrea pe Todri Albion după gratii!

921
2
Blenis îl vrea pe Todri Albion după gratii! - d963c89a2d2f07bc26095f03c15b03b8.jpg
Vineri, magistrații de la Tribunalul Constanța au judecat plângerea lui Shyti Blenis împotriva rezoluției procurorilor de netrimitere în judecată a lui Todri Albion, bărbatul care ar fi negociat cu procurorii calitatea de martor în dosarul triplului asasinat de la Mangalia. Amintim că atât Shyti Blenis, cât și Ștefan Niculescu, au fost condamnați pe viață, decizia fiind definitivă, chiar dacă la instanța supremă Niculescu a luat toată vina asupra sa și l-ar fi scos pe Blenis basma curată.
Tocmai pe această delclarație a lui Niculescu, dată în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, s-a și bazat avocatul lui Blenis când s-a decis să ceară trimiterea în judecată a lui Todri Albion, cel care a ajutat procurorii să îi prindă pe criminali. "Pe noile probe (n.r. - declarația lui Niculescu) se pot demara cercetările în cazul lui Todri Albion" - a susținut sus și tare avocatul. "Todri Albion a fost cel care a sugrumat-o pe fetiță! Solicit admiterea plângerii. Nu este corect ca un om care a comis trei crime să fie liber! Todri Albion trebuia să fie în locul lui Blenis, aici, în boxă, nu invers!" - a spus cu înflăcărare și vădit revoltat, poate chiar frustrat că nu a reușit să-l scoată basma curată pe Blenis, pe parcursul a câtorva ani de procese, avocatul.
De partea cealaltă, reprezentantul Parchetului a solicitat respingerea plângerii ca fiind inadmisibilă. "Se atacă o soluție de netrimitere în judecată dată prin rechizitoriu. Trebuia atacată în termen de 20 de zile de la comunicare, dar inculpatul nu a făcut-o" - a susținut procurorul, care a trebuit să suporte câteva reacții dure ale avocatului, reușind să-și susțină punctul de vedere și să nu se lase intimidat de tonul ridicat al apărătorului.
Instanța a rămas să se pronunțe cu privire la plângerea formulată de Blenis și să decidă dacă se impune să dispună trimiterea în judecată a lui Todri Albion.

Comentează știrea

magic leverag hair rollers
21 mai 2014
magic leverag hair rollers

"Kami sedang kembangkan sport 150 cc full fairing di Jepang. Semoga bisa masuk ke Indonesia tidak sampai tahun depan," kata Kazumasa Watanabe, Managing Director 2W PT SIS di sela-sela peluncuran tim balapnya di RollingStone Café, Jakarta, Senin (21/4). magic leverag hair rollers http://magicleveraghairrollers.tripod.com

honda cbr1000rr fairings
1 iunie 2014
honda cbr1000rr fairings

Apart from the sporty fairing, we notice web-shaped alloy wheels and a sizable disc brake. honda cbr1000rr fairings http://hondacbr1000rrfairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Ianuarie 2010
Stire din Eveniment : Shyti Blenis, suspect de apendicită
Pagina a fost generata in 0.1779 secunde