Bolnava de cancer umilită în Craiova, internată în Spitalul Județean Constanța

181

Articole de la același autor

Constănțeanca bolnavă de cancer, externată din Spitalul de Urgență din Craiova, la începutul acestei săptămâni, a fost internată în Spitalul Județean Constanța. Dr. Cătălin Grasa, directorul medical al unității sanitare, a afirmat că femeia în vârstă de 41 de ani a ajuns, miercuri seară, la Urgență și a fost internată. 

"Este o recidivă după ultima intervenție de cancer de col uterin. Pacienta va fi echilibrată pe cât posibil, până la intervenția chirurgicală de urgență care urmează. Este un caz cu pronostic rezervat", a afirmat reprezentantul instituției sanitare. 

Menționăm că femeia a fost dusă de urgență, duminică, la Spitalul de Urgență din Craiova, pentru a fi tratată de medicul Florinel Bădulescu, șef al Clinicii de Oncologie. Starea femeii s-a înrăutățit, iar medicii au anunțat familia că nu se mai poate face nimic pentru a o salva. 

Familia pacientei a solicitat o salvare de la Serviciul de Ambulanță Dolj, pentru a o transporta pe femeie la Constanța, în condițiile în care aceasta avea nevoie de perfuzii, însă a fost refuzată, fiind invocate prevederile legale, care ar interzice acest lucru. 

În cele din urmă, bolnava a fost transportată cu o ambulanță privată, plătită de șeful Clinicii de Oncologie Craiova. 

Ieri, dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a solicitat demisia dr. Iulia Stănculescu, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Dolj. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3172 secunde