„Bomberman-ul” de la ISU Dobrogea a ieșit la pensie

620
„Bomberman-ul” de la ISU Dobrogea a ieșit la pensie - pompierpensionare-1607105199.jpg

Articole de la același autor

Mai bine de trei decenii, plutonierul adjutant șef Valentin Oancea a fost în slujba țării. Inițial, în anul 1987 a îmbrăcat haina militară ca angajat al Centrului Militar Județean (actualul Centru Militar Zonal) Constanța, unde a activat până în 1994. Ulterior, a fost angajat al Inspectoratului Județean de Protecție Civilă Constanța, între anii 1994 – 2006, pentru ca apoi să fie în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța. Din ianuarie 2012, plutonierul adj. șef Valentin Oancea a fost desemnat să se ocupe de asanările pirotehnice. „A devenit Bomberman-ul nostru!”, spuneau glumind colegii.

Joi, 3 decembrie, în cadrul unității ISU Dobrogea de pe strada Mircea cel Bătrân, într-un cadru restrâns, a avut loc o ceremonie prin care s-a marcat trecerea în rezervă a militarului. Căci, de luna aceasta, plutonierul adj. șef Oancea este tânăr pensionar.

„Pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început. Felicitări pentru o carieră deosebită! Îți dorim ca pensia să fie mai frumoasă decât ți-ai imaginat-o vreodată, iar anii ce urmează să fie sănătoși și fericiți”, i-au urat colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri „Slt. Fripis Marius Daniel”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6867 secunde