Brigada Rutieră: Şoferul care a lovit un poliţist cu maşina, arestat pentru 30 de zile

189
Brigada Rutieră: Şoferul care a lovit un poliţist cu maşina, arestat pentru 30 de zile - politia-1708847566.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care a lovit un poliţist cu maşina în Sectorul 1, apoi şi-a abandonat autoturismul şi a fugit de la locul accidentului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

"La data de 25.02.2024, în jurul orei 00,55, Judecătoria Sectorului 1 şi-a însuşit propunerea Parchetului şi a emis pe numele conducătorului auto mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile", a transmis, duminică, Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit Brigăzii Rutiere, sâmbătă dimineaţă, pe şoseaua Nordului din Sectorul 1 al Capitalei era organizată o acţiune de control pentru depistarea persoanelor care conduc vehicule sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.

În jurul orei 4,30, un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul al cărui conducător nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea. Imediat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au plecat în urmărirea acestuia, reuşind, într-o primă fază, blocarea autoturismului pe o stradă adiacentă.

Conducătorul auto a forţat barajul instituit de poliţişti, acroşându-l pe unul dintre aceştia, care începuse procedura de extragere forţată din autoturism, după care şi-a continuat deplasarea. În urma acestei acţiuni, o autospecială din cadrul Brigăzii Rutiere a fost, de asemenea, avariată.

După producerea acestui al doilea eveniment, conducătorul în cauză a abandonat autoturismul pe o altă stradă din Sectorul 1, încercând să-şi asigure scăparea pietonal.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au depistat pe acesta într-o zonă adiacentă şi l-au imobilizat cu ajutorul mijloacelor din dotare, a precizat Brigada Rutieră. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8018 secunde