Polițist rănit și autospecială avariată, de un șofer băut și posibil drogat, care fusese tras pe dreapta

180
Polițist rănit și autospecială avariată, de un șofer băut și posibil drogat, care fusese tras pe dreapta - masina-1708768342.jpg

Articole de la același autor

Un șofer beat și posibil drogat a fost urmărit, sâmbătă, pe Șoseaua Nordului din Sectorul 1 al Capitalei, iar după ce mașina a fost oprită, bărbatul a încercat să fugă pietonal. În timp ce gonea cu mașina, șoferul a rănit un polițist și a avariat o autospecială, scrie stiripesurse.ro


Potrivit Brigăzii Rutiere, pe Șoseaua Nordului din Sectorul 1 al Capitalei a fost organizat un control pentru depistarea persoanelor care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Mașina bărbatului a fost blocată

Astfel, în jurul orei 04:30, un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere a făcut semnal regulamentar de oprire unei mașini al cărei șofer nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea. Imediat, polițiștii Brigăzii Rutiere au plecat în urmărirea acestuia reușind, într-o primă fază, blocarea autoturismului pe o stradă adiacentă.

În încercarea de a se sustrage în continuare măsurilor de impunere a legii, șoferul a forțat barajul instituit de polițiști, acroșându-l pe unul dintre aceștia care începuse procedura de extragere forțată din autoturism, după care și-a continuat deplasarea. În urma acestei acțiuni, o autospecială din cadrul Brigăzii Rutiere a fost, de asemenea, avariată.

Ulterior, șoferul a abandonat autoturimul pe o altă stradă din sectorul 1, încercând să-și asigure scăparea pietonal.

În urma activităților desfășurate, polițiștii l-au depistat și l-au imobilizat.

După stabilirea identității, șoferul a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, însă mostrele biologice preluate vor spune adevărul.

De aceea, bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost condus la sediul INML.


foto cu rol ilustrativ



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8775 secunde