UPDATE Polițistul care a acroșat un pieton în Constanța a scos pistolul din dotare

769
UPDATE Polițistul care a acroșat un pieton în Constanța a scos pistolul din dotare - masinapolitiee1647040558373-1704197034.jpeg

Articole de la același autor

Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vine cu ultimele informații legate de accidentul rutier din data de 1 ianuarie.

În timpul efectuării cercetării la fața locului, în cazul accidentului rutier din data de 1 ianuarie, în care un polițist de la Secția 5 condus o autospecială pe strada Prelungirea Liliacului și a acroșat un pieton, mai multe persoane aflate în zonă ar fi devenit agresive verbal. Din acest motiv, în sprijinul polițiștilor au fost trimiși luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Până la sosirea acestora, mai multe persoane l-ar fi agresat fizic pe un polițist din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța, pe care l-ar fi tras de uniformă. Acesta ar fi scos pistolul din dotare, pentru a efectua somațiile legale. Ulterior, conflictul a fost aplanat.

Accidentul rutier face obiectul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În ceea ce privește modul de acțiune a polițistului din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța, acesta va face obiectul unor verificări efectuate de Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7578 secunde