Minori de 12 şi 13 ani, răniţi într-un accident. Unul dintre ei se afla la volan

366
Minori de 12 şi 13 ani, răniţi într-un accident. Unul dintre ei se afla la volan - politie-1702208965.jpg

Articole de la același autor

Doi minori, în vârstă de 12 şi 13 ani, au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau, condusă de unul dintre ei, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism, a informat, duminică, Inspectorul de Poliţie Judeţean Dolj.


"În dimineaţa zile de duminică, ora 03,35, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Geniştilor, din municipiul Craiova. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un minor în vârstă de 12 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Geniştilor către Aleea 2 Bechetului, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 47 de ani. Din impact, autoturismul condus de minor a fost proiectat într-un autoturism parcat iar ulterior în gardul unui imobil", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj transmis Agerpres.


În accident au fost răniţi băiatul de 12 ani şi unul de 13 ani, care era pasager în autoturismul condus de primul minor, aceştia necesitând îngrijiri medicale, menţionează sursa citată.


Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.


Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0079 secunde