Tânără căzută într-o canalizare, scoasă de pompieri după două ore

308
Tânără căzută într-o canalizare, scoasă de pompieri după două ore - smurdbaltatesti21691851572-1700219295.jpg

Articole de la același autor

O tânără care a căzut, în noaptea de joi spre vineri, într-un tub de canalizare din localitatea sătmăreană Vetiş, a fost extrasă de către pompieri după o intervenţie de două ore, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Someş" Satu Mare, scrie Agerpres.



"Ajunşi la faţa locului, forţele militare au identificat o persoană de sex feminin cu vârsta aproximativă de 26 ani, conştientă şi cooperantă, care se afla în imposibilitatea autoevacuării. S-a intervenit de urgenţă pentru extragerea acesteia, dar datorită tubului îngust (aproximativ 50 cm) a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiş, care a adus la faţa locului un buldoexcavator. Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată. După aproximativ 2 ore, intervenţia de salvare a luat sfârşit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanţei SAJ Satu Mare", precizează sursa citată.

În urma evaluării medicale la faţa locului, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare, acuzând dureri la membrele inferioare.

Pompierii au intervenit cu un echipaj de patru cadre militare cu o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6072 secunde