Gigi Becali șochează cu o nouă declarație: „Vreau să fac o donație la miliție”

553
Gigi Becali șochează cu o nouă declarație: „Vreau să fac o donație la miliție” - ndiwjmhhc2g9y2u2mzkxyjawzdjiywnk-1699977694.jpg

Articole de la același autor

Gigi Becali a făcut, recent, o nouă declarație publică. Supărat că a stat un sfert de oră să aștepte testarea pentru consumul de droguri, patronul FCSB a promis că o să doneze aparatură de testat polițiștilor.


”Mi-au făcut toate testele! Fac și promisiune publică. Vreau să fac o donație la miliție, să vedem cât costă. Am stat cam un sfert de oră la drogangeală. Le-am promis la milițieni: ‘Uite, o să fac o donație de 50-100 de aparate moderne. O să fac o donație ca să-i depisteze pe toți drogații. Eu veneam de la biserică. Cine-i beat la ora 11? Dacă ești beat la 11 ziua înseamnă că ești nebun. Iar eu veneam de la biserică, de la Cernica. M-am îmbătat în biserică?”, a spus Gigi Becali, potrivit GSP.ro.


Avocatul Adrian Cuculis a explicat că patronul FCSB nu poate fi tras la răspundere cu nimic.


”Domnul Becali nu poate fi tras la răspundere cu absolut nimic. În momentul de față, omul a suferit un accident de circulație, în urma căruia s-a ales cu o coastă fisurată, deci aș spune că șoferul pretins este vinovat. Acum vorbim pe niște prezumții, dar presupun că s-a întâmplat în felul următor: Becali a intrat în depășire și șoferul care era paralel cu Becali, în loc să-l lase să se retragă, să reintre pe banda de mers, probabil că l-a șicanat, lucru care este interzis prin legislație. Până la proba contrară, acel șofer ar trebui găsit vinovat”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, la Antena 3 CNN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5585 secunde