Britanic urmărit internațional pentru trafic de droguri, prins pe aeroportul Kogălniceanu

234
Britanic urmărit internațional pentru trafic de droguri, prins pe aeroportul Kogălniceanu - urmaritinternational-1493827333.jpg
Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța l-au preluat pe cetățeanul englez C.D.-A., în vârstă de 48 de ani, care fusese inițial depistat de către polițiștii de frontieră pe aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, pe numele său fiind emis mandat european de arestare de către autoritățile din Spania, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul stupefiantelor.


Ieri, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Internațional Constanța - Mihail Kogălniceanu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, din direcția Londra, cetățeanul britanic C.D.


Cu ocazia verificării persoanei în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă, acesta fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autoritățile spaniole. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă de 9 ani cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.


Tot ieri, bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanța de reținere, fiind introdus în Centru de Reținere și Arest Preventiv al Inspecto-ratului de Poliție al Județului Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3488 secunde