Legea grațierii, avizată favorabil. Cine va ieși din pușcărie

1120
3
Legea grațierii, avizată favorabil.  Cine va ieși  din pușcărie - legeagratierii-1493827515.jpg
În ciuda sutelor de mii de români care au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva legii grațierii, Comisia juridică de numiri, disciplină, imunități și validări a dat aviz favorabil amendamentelor propuse de senatorul PSD, Liviu-Tit Brăiloiu, la proiectul de lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate.

Astfel, se grațiază în întregime pedepsele aplicate persoanelor care au împlinit vârsta de peste 70 de ani și se grațiază în parte, cu 1/2 pedepsele cu închisoare între 6 și 10 ani aplicate persoanelor condamnate care au împlinit vârsta de 60 de ani.

Pedepsele cu închisoarea, stabilite prin hotărâri definitive, se grațiază după cum urmează: în întregime, pedepsele de până la 3 ani, inclusiv; în parte, cu 3 ani, pedepsele cu închisoare mai mari de 3 ani, dar care nu depășesc 10 ani, inclusiv.

"Nu se grațiază pedepsele cu închisoare a căror executare este suspendată condiționat sau sub supraveghere, în condițiile legii. Proiectul de lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate a fost înregistrat la Senat pe 31 ianuarie 2017 și a obținut deja aviz favorabil din partea Consiliului Legislativ, al Comisiei pentru constituționalitate, libertăți civile și monitorizare a executării hotărârilor Curții Europene a Drep-turilor Omului și al Comisiei pentru drepturile omului, culte și minorități", potrivit unui comunicat emis de parlamentarul PSD Liviu-Tit Brăiloiu. 

Comentează știrea

constanta
4 mai 2017
anti PSD

Anticipate ! Anticipate ! Anticipate ! Jos hotii !!!

liviu burebista
4 mai 2017
Degeaba! Degeaba ! Degeaba !

Sant de acord cu tine , dar pe cine sa votam ca toti sunt hoti?

Pesedist
6 mai 2017
Pro PSD

Bravo, o gratiere de bunsimt!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3188 secunde