Bucureștean băut și drogat la volan

255
Bucureștean băut și drogat la volan - bucuresteanbautsidrogat-1438531998.jpg
Agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța au reținut pe bază de ordonanță un tânăr de 27 de ani, din București, care s-a urcat la volan după ce s-a cinstit bine. Tânărul a fost implicat într-un accident rutier, deși nu a fost vina lui. 


Evenimentul s-a petrecut sâm-bătă seara, în jurul orei 22.00, pe bulevardul Mamaia, din Constanța. Potrivit oamenilor legii, acesta se deplasa la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, pe banda II, dinspre Capitol către Delfinariu. În zona ho-telului Royal, un taximetrist care circula în aceeași direcție de mers a schimbat banda, fără să se asigure, și a lovit în plin Volks-wagen-ul. În urma impactului, taximetristul, un bărbat de 56 de ani, a suferit leziuni ușoare. 


La fața locului, s-au deplasat agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța și cadrele medicale. Oamenii legii i-au testat cu aparatul Drager pe șoferi și au constatat că tânărul de 27 de ani are o alco-olemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, an-chetatorii au decis să îl supună pe șofer și unor teste antidrog. Nu mare le-a fost mirarea când aces-tea au ieșit pozitive! 


Bucureșteanul a fost escortat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru recoltare de probe biologice. Ulterior, tânărul a ajuns la sediul Poliției, iar ieri după-amiază, el a fost reținut pentru 24 de ore, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 August 2015
Stire din Eveniment : Droguri de vânzare, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.8895 secunde