Video VIDEO / Spaima șoselelor. Recidivist băut și fără permis, la plimbare cu o mașină furată

269
VIDEO / Spaima șoselelor. Recidivist băut și fără permis, la plimbare cu o mașină furată - spaimasoselelor-1438532087.jpg
Adrenalină pentru un tânăr de 26 de ani, din Vaslui. Proaspăt eliberat din penitenciar, individul se va întoarce iar în spatele gratiilor. 


Angajat la o spălătorie din Constanța, tânărul a furat, sâmbătă după-amiază, un autoturism marca Opel Tigra, care aparținea societății. După ce a băut bine, acesta a plecat într-o plimbare pe străzile județului. Cursa nebună nu a durat foarte mult, deoarece, în localitatea Culmea, șoferul de ocazie a provocat un accident rutier. 


Potrivit anchetatorilor, pe Drumul Județean 228, din cauza lipsei de ex-periență a șoferului băut, mașina s-a răsturnat pe câmp de mai multe ori. Șoferul a ieșit din mașină și în momentul în care oamenii legii și-au făcut apariția, acesta 


le-a spus că mașina l-a lovit. Pentru că suferise leziuni, el a fost transportat la spital. Testat cu aparatul Drager, polițiștii au stabilit că are o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, anchetatorii au constatat că tânărul nu are nici măcar permis de conducere. 


Ieri după-amiază, recidivistul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de furt de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 August 2015
Stire din Eveniment : Turistă lovită de mașină
Pagina a fost generata in 1.1089 secunde