Ca-n filme. Focuri de armă pentru prinderea unui şofer constănţean drogat şi fără permis

788
Ca-n filme. Focuri de armă pentru prinderea unui şofer constănţean drogat şi fără permis - xsoferdrogat-1652780257.jpg
Poliţiştii au reţinut un bărbat care conducea pe străzile din Constanţa fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În cursul zilei de duminică, în jurul orei 17.30, în timp ce se aflau în patrulare în cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța, George, Ștefan și Andreea, din cadrul Secției 2, au observat un bărbat, care conducea haotic pe strada Dumbrăveni.

Polițiștii au efectuat semnal de oprire, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, accelerând viteza, pentru a-și pierde urma. Echipajul de poliție a pornit pe urmele autoturismului pe mai multe străzi din cartierul Palazu Mare, șoferul fiind somat în repetate rânduri.

Întrucât acesta nu a oprit, unul dintre polițiști, George, a executat patru focuri cu armamentul din dotare, dintre care unul de avertisment, în plan vertical, și trei în direcția pneurilor autoturismului, moment în care șoferul a oprit mașina, iar împreună cu pasagerul dreapta față au încercat să abandoneze vehiculul și să fugă. Desigur, cei doi au fost imobilizați și încătușați de către polițiști, fiind conduși la sediul Secției 2, pentru audieri. Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, de 29 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru opiu și cocaină. În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Bărbatul a fost prezentat instanței, care a admis propunerea de arestare preventivă.  

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2722 secunde