Fotbal / 100 de ani de la primul meci al naţionalei! S-au pus în vânzare biletele pentru partidele cu Finlanda şi Muntenegru

154
Fotbal / 100 de ani de la primul meci al naţionalei! S-au pus în vânzare biletele pentru partidele cu Finlanda şi Muntenegru - 1-1652780818.jpg

Articole de la același autor

Luna viitoare, naționala de fotbal a României debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor. După două jocuri în deplasare, în Muntenegru (sâmbătă, 4 iunie, ora 21.45, Podgorica) și în Bosnia-Herțegovina (marți, 7 iunie, ora 21.45, Zenica), tricolorii pregătiți de Edward Iordănescu revin în țară pentru două jocuri, la București:

Sâmbătă, 11 iunie, ora 21.45, stadion Giulești: România - Finlanda

Marți, 14 iunie, ora 21.45, stadion Giulești: România - Muntenegru.

„Intră pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și achiziționează-ți bilet la unul sau la ambele meciuri. Sărbătorim împreună pe stadion un secol de echipă națională. În iunie, se împlinesc 100 de ani de la primul meci din istoria tricolorilor!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Prețul biletelor variază între 45 lei (peluze) și 80 lei (tribună).

Până pe 7 iunie, fanii pot opta online pentru pachetul ce include acces la ambele jocuri de pe teren propriu din iunie. În acest caz, beneficiază de o reducere de 10%.

În cazul achiziționării pachetelor, biletul folosit la meciul cu Finlanda (11 iunie) va fi valabil și pentru acces la partida cu Muntenegru (14 iunie).

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3917 secunde