Fotbal / Academia Națională de Fotbal a încheiat cursul de scouting pentru echipe de juniori și tineret

158
Fotbal / Academia Națională de Fotbal a încheiat cursul de scouting pentru echipe de juniori și tineret - 1-1652432845.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc cursul de scouting pentru echipe de juniori și tineret, realizat în parteneriat cu IPSO Football. Cursul le-a oferit participanților instrumente pentru a dobândi o perspectivă cât mai completă asupra tinerilor jucători de fotbal în dezvoltarea lor de la juniorat, la nivel de bază, până la academii de top (fotbalul sub 21 de ani).

„Formarea a fost livrată de scouteri și șefi de recrutare din Premier League, în concordanță cu toate aspectele de care țin cont când analizează performanțele tinerilor jucători, într-un calcul cât mai detaliat”, au precizat reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Dintre cei 45 de participanți, 40 au reprezentat cluburi din România, iar ceilalți au fost referenți zonali de scouting ai FRF și pasionați de domeniul scoutingului care au vrut să urmeze un curs de formare. Cursul a avut loc în limba engleză, însă a beneficiat de traducere în timp real, pentru a depăși bariera lingvstică.

Partenerul educațional al acestor sesiuni, IPSO - International Professional Scouting Organisation, este o companie din Marea Britanie care a mai colaborat, de-a lungul timpului, cu Federația Poloneză de Fotbal, Federația Estonă de Fotbal, Millwall FC, Sunderland AF, Malmo FC sau Slavia Praga.

Un nou curs de scouting va fi organizat în toamna anului 2022. Detalii vor fi comunicate în timp util și vor fi accesibile în noul calendar educațional al ANF și pe site-ul anf.frf.ro.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4808 secunde