Fotbal / Farul nu a primit licenţa UEFA şi nu va putea juca în cupele europene

857
Fotbal / Farul nu a primit licenţa UEFA şi nu va putea juca în cupele europene - 1-1652276360.jpg

Articole de la același autor

Clubul FCV Farul Constanţa nu a primit licenţa UEFA din partea Administraţiei de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal şi nu va putea juca în ediţia 2022-2023 a cupelor europene, în cazul calificării, ca urmare a schimbării denumirii din FC Viitorul în Farul Constanţa.

Gruparea de la malul mării a anunţat că va ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

„Noi vom lua legătura cu avocaţii noştri şi vom merge mai departe pentru că decizia de a ne refuza licenţa UEFA mi se pare cel puţin stranie. Atâta timp cât ai avizul Federaţiei Române de Fotbal, cât timp respecţi regulamentele internaţionale, nu înţeleg de ce nu putem participa în cupele europene.

Următorul pas este Tribunalul de Arbitraj Sportiv, nu există altă instanţă.

Când am schimbat numele din FC Viitorul în Farul Constanţa, am respectat întru totul cerinţele forurilor internaţionale şi ale Federaţiei Române de Fotbal. Ba mai mult, înainte de a face această mişcare, am avut avizul Federaţiei Române de Fotbal. Deci, am anunţat federaţia înainte, am primit avizul federaţiei şi am dat drumul procedurii. Am respectat absolut tot ce putea fi respectat la acea oră”, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele Farului, Gheorghe Popescu.

Foto: farulconstanta.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1508 secunde