Juniorii Farului, finalişti ai Cupei Dunav de la Ruse

141
Juniorii Farului, finalişti ai Cupei Dunav de la Ruse - 1-1652181401.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, în Bulgaria, la Ruse, au avut loc întrecerile Cupei Dunav, competiţie la startul căreia Academia Hagi a aliniat patru echipe, la două categorii de vârstă.

La categoria 2013, au participat Academia Hagi Albastru şi Academia Hagi Negru, ambele conduse de antrenorul Florin Burcea, iar la categoria 2014, Academia Hagi Albastru şi Academia Hagi Negru, sub coordonarea antrenorului Bogdan Omeag.

Juniori constănţeni au bifat o prezenţă în marea finală, prin Academia Hagi Negru 2013, care a cedat însă în faţa bulgarilor de la Bolyarcheta, scor 0-2.

În cadrul festivităţii de premiere care a urmat turneului, organizatorii i-au oferit constănţeanului Denis Cogali trofeul pentru „MVP-ul turneului”, la categoria 2013.

XXX

Fotbaliştii de la Farul Constanţa se pregătesc, în această perioadă, în vederea ultimei partide de pe teren propriu din actuala stagiune, programată sâmbătă, 14 mai, de la ora 16.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, în compania celor de la FC Argeş, contând pentru etapa a noua a play-off-ului Ligii I.

Foto: academiahagi.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4365 secunde