Play-off-ul Ligii I la fotbal, etapa a opta

Locul patru, tot mai departe! Farul, două puncte "de aur" pierdute în faţa Voluntariului

169
Locul patru, tot mai departe! Farul, două puncte

Articole de la același autor

Două puncte extrem de preţioase pierdute de Farul, care şi-a diminuat serios şansele de a încheia stagiunea pe locul patru. Echipa constănţeană a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida cu FC Voluntari, disputată sâmbătă, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, în cardul etapei a opta a play-off-ului Ligii I la fotbal.

Chiar dacă nu i-a avut nici la acest meci pe principalii marcatori, Jefte Betancor şi Adrian Petre, dar cu căpitanul Ionuţ Larie revenit după o accidentare, Farul a încercat încă din start să impună ritmul şi să împingă echipa ilfoveană în propria jumătate. Ca şi în precedentul meci de la Constanţa între cele două formaţii, „marinarii” au avut o posesie mai bună, şi-au creat situaţii importante şi au deschis scorul în minutul 33, când şutul lui Gabriel Iancu a fost deviat în propria poartă de Denis Ciobotariu, rezultat care s-a păstrat şi la pauză.

În partea a doua a jocului, Farul a continuat să preseze, Alexi Pitu a ratat în două rânduri desprinderea pe tabelă (min. 58 şi 69), iar cum ratările se răzbună, ilfovenii au egalat prin cehul Lukas Droppa (min. 74), după ce Lorand Fulop trimisese mingea în bară. „Marinarii” au alergat după golul victoriei, iar Nicolas Popescu, la cinci minute după introducerea în teren, a irosit ultima oportunitate de a-i face fericiţi pe suporteri.

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Mladen (min. 73, Dussaut), Larie, Artean, De Nooijer, Boboc (min. 73, Borza), Nedelcu, Ciobanu (min. 73, Popescu), Iancu (min. 34, Pitu), Moldoveanu, Sali (min. 43, Radaslavescu).

Aşadar, Farul a ajuns la a patra partidă din play-off fără victorie (trei înfrângeri şi o remiză). În clasament, echipa constănţeană ocupă locul cinci, cu 29 de puncte, şi are şanse pur teoretice de a face până la final „rocada” cu FC Voluntari (locul patru, 31 p). În ultimele două runde, Farul va juca cu FC Argeş, pe teren propriu, şi cu Universitatea Craiova, în deplasare.

XXX

Farul II a susţinut, tot sâmbătă, meciul din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a. Constănţenii au evoluat pe terenul celor de la SC Popeşti-Leordeni, în fața cărora au cedat la limită, scor 1-2 (1-0).

Farul II a deschis scorul prin Ionuţ Cojocaru, în minutul 3, însă gazdele au revenit şi au punctat prin Alin Pătraşcu (min. 55-penalty) şi George Apostol (min. 58). Constănţenii au încheiat jocul în inferioritate numerică, Ionuţ Călin fiind eliminat în minutul 53, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5135 secunde