Fotbal / Noi sancţiuni! Cluburile din Rusia, suspendate de UEFA şi din sezonul viitor al cupelor europene

137
Fotbal / Noi sancţiuni! Cluburile din Rusia, suspendate de UEFA şi din sezonul viitor al cupelor europene - 1-1651564816.jpg

Articole de la același autor

Cluburile de fotbal din Rusia au fost suspendate şi din sezonul 2022-2023 al cupelor europene, UEFA extinzând astfel lista sancţiunilor în urma invadării Ucrainei.

„Niciun club din Rusia nu va participa la sezonul 2022-2023 al competiţiilor UEFA intercluburi'”, care va debuta în iulie, a anunţat UEFA într-un comunicat.

Noile măsuri vin să completeze sancţiunile dictate împotriva fotbalului din Rusia, care a fost exclusă deja de FIFA din barajele pentru Cupa Mondială 2022.

Astfel, Zenit Sankt Petersburg, care a cucerit recent titlul în Rusia, nu va putea participa în grupele Ligii Campionilor.

De asemenea, la turneul final al Campionatului European de fotbal feminin din această vară, UEFA a decis să înlocuiască Rusia cu Portugalia.

Rusia nu va participa nici la Liga Naţiunilor, care debutează în iunie, iar candidatura Rusiei la organizarea EURO 2028 sau 2032 a fost considerată de UEFA drept inadmisibilă.

Foto: uefa.com / UEFA via Getty Images 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4425 secunde