Fotbal / Miercuri și joi se decid finalistele Cupei României. FC Voluntari şi Sepsi OSK, în uşor avantaj

301
Fotbal / Miercuri și joi se decid finalistele Cupei României. FC Voluntari şi Sepsi OSK, în uşor avantaj - 1-1652253832.jpg

Articole de la același autor

În urma returului semifinalelor din această săptămână, vor fi decise echipele care vor juca pentru trofeul Cupei României, în finala din 19 mai, informează Federaţia Română de Fotbal.

Miercuri, 11 mai, ora 19.30 (în direct la Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport)

FC Argeș - FC Voluntari (0-2 în tur)

Piteștenii au o misiune complicată pe teren propriu în fața Voluntariului, după ce ilfovenii au reușit să câștige manșa tur grație golurilor marcate în prima repriză de Rață și Armaș.

Pentru a ajunge în finală, FC Argeș are nevoie de o victorie la trei goluri diferență sau măcar de două goluri avans pentru a putea trimite partida în prelungiri.

De partea cealaltă, Voluntariul lui Liviu Ciobotariu este aproape de o nouă finală după cea câștigată în 2017 în fața Astrei. Tot ce trebuie să facă e să protejeze avantajul obținut în manșa tur.

Joi, 12 mai, ora 19.30 (în direct la Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport)

Universitatea Craiova - Sepsi OSK (1-2 în tur)

Cupa României a rămas singurul obiectiv al craiovenilor în acest sezon după rezultatele ultimei etape din play-off-ul Ligii 1. Trupa lui Laurențiu Reghecampf și-a propus să întoarcă pe teren propriu rezultatul meciului tur de la Sfântu Gheorghe și să câștige competiția pentru a doua oară consecutiv.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3672 secunde