Fotbal / Șase stranieri pe lista preliminară a României U21 pentru meciurile de pregătire cu Georgia și Slovacia

85
Fotbal / Șase stranieri pe lista preliminară a României U21 pentru meciurile de pregătire cu Georgia și Slovacia - 1-1652447365.jpg
Selecționerul naţionalei de fotbal U21 a României, Florin Bratu, a anunțat, vineri, 13 mai, lista preliminară a jucătorilor din străinătate convocați pentru cele două jocuri de pregătire din luna iunie, ambele în deplasare, cu Georgia și cu Slovacia.

Cu aproape un an înainte de EURO 2023, naționala U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor.

Ambele meciuri vor fi transmise în direct de TVR 1, informează Federaţia Română de Fotbal.

3 iunie: Georgia - România

7 iunie: Slovacia - România

Pentru această acțiune, selecționerul Florin Bratu a trimis șase convocări preliminare pentru jucători care evoluează în afara României:

Marius Corbu (Akademia Pușcaș / Ungaria), Andrei Mărginean (Messina / Italia), Alexandru Țîrlea (Alaves / Spania), Ricardo Farcaș (Siena / Italia), Louis Munteanu (Fiorentina / Italia), Radu Drăgușin (Salernitana / Italia).

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3366 secunde