Liga I la fotbal, etapa a noua a play-off-ului

Farul ţinteşte trei puncte contra Argeşului. "Ultima impresie contează!"

123
Farul ţinteşte trei puncte contra Argeşului.

Articole de la același autor

FCV Farul susţine, în week-end, ultima partidă de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I la fotbal. Sâmbătă, 14 mai, de la ora 16.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, în etapa a noua a play-off-ului, formaţia constănţeană va întâlni pe FC Argeş.

„Este ultimul meci acasă, vrem să încheiam anul cu un rezultat pozitiv, cu o victorie frumoasă. Ultima impresie contează, dar mai important este faptul că acest meci ne poate urca în clasament. Avem ca obiectiv clasarea pe locul patru. Sperăm să luăm cele trei puncte, suntem datori spectatorilor cu o victorie acasă.

Nu putem ajunge în Europa (n.r. - după ce clubul nu a obţinut licenţa UEFA), dar trebuie să continuăm să facem puncte.

Suntem însă optimişti pentru anul viitor, că vom face un campionat mai bun şi vom prinde şi cupele europene”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, căpitanul de echipă al Farului, Ionuţ Larie.

„Avem nevoie de cele trei puncte, sperăm să facem un joc cât mai bun cu FC Argeş. Munca în echipă va da cu siguranţă roade. A fost o singură victorie în play-off, ne dorim să vină şi a doua. Încheiem un sezon bun, am meritat să fim în play-off, putem urca în clasament”, a adăugat mijlocaşul ofensiv Andrei Ciobanu.

În clasament, Farul ocupă locul cinci, cu 29 de puncte, dar are şanse de a termina stagiunea pe poziţia a patra, pe care se află, momentan, FC Voluntari (31 p).

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.429 secunde