Liga I la fotbal, etapa a noua a play-off-ului

Suporteri fericiţi! Farul a încheiat meciurile de acasă cu o victorie

210
Suporteri fericiţi! Farul a încheiat meciurile de acasă cu o victorie - 1-1652603067.jpg

Articole de la același autor

FCV Farul a încheiat cu o victorie, scor 1-0 (1-0), ultimul meci în faţa propriilor suporteri în acest sezon, disputat în compania celor de la FC Argeş.

Găzduită de stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, partida a fost una pe placul suporterilor, cu multe ocazii importante la ambele porţi, însă tabela s-a modificat o singură dată. Căpitanul Farului, Ionuţ Larie, a marcat, în minutul 34, unicul gol al întâlnirii, fundaşul reluând în poartă, din careul mic, un balon trimis în bara transversală de Dragoş Nedelcu.

„Suntem fericiţi că am încheiat meciurile de acasă cu o victorie, că i-am mulţumit pe suporteri”, a declarat, la finalul partidei, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

Farul: Aioani, Boboc (min. 46, Dussaut), Larie, Mladen (min. 15, Nedelcu), De Nooijer, Ciobanu (min. 71, Radaslavescu), Artean, Grameni, Purece (min. 46, Sali), Ad. Petre (min. 64, Betancor), Pitu.

Farul, care venea după patru meciuri consecutive fără victorie (o remiză şi trei înfrângeri), a obţinut astfel cel de-al doilea succes din play-off.

Însă cele trei puncte câştigate sâmbătă nu o ajută foarte mult în tentativa de a-şi îndeplini obiectivul, pentru că FC Voluntari a reuşit să termine la egalitate, scor 2-2, partida cu FCSB. În clasament, echipa constănţeană ocupă locul cinci (32 p, golaveraj -8), ilfovenii sunt pe patru (32 p, golaveraj -6), astfel că totul se va decide în ultima etapă, programată sâmbătă, 21 mai, când Farul va juca la Craiova, cu Universitatea, iar Voluntariul, la Piteşti, cu FC Argeş.

XXX

Farul II a disputat, sâmbătă după-amiază, ultimul meci din deplasare din actualul sezon al Ligii a III. Constănţenii au evoluat, în etapa a opta a play-off-ului Seriei a III-a, pe terenul Agricolei Borcea, unde s-au impus cu scorul de 2-0 (0-0).

Golurile au fost marcate de Gabriel Buta (min. 77 - penalty) şi Robert Băceanu (min. 89).

Farul II (antrenori Sorin Rădoi, Stere Banoti): Muşat, Georgescu (min. 90, Suliţanu), Bîrzu, Duţu, Chera (min. 90, Marin), Stancu, Buta, Bujor (min. 46, Onuţ), Malama (min. 46, Agiveli), Andronache (min. 46, Băceanu), Pleşa.

În cealaltă partidă a rundei, CS Afumaţi - SC Popeşti-Leordeni 7-1.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8194 secunde