Cadre MAI, cercetate pentru trafic și consum de droguri

2825
Un polițist, un jandarm, un pompier și un elev al unei școli de poliție se numără printre persoanele implicate într-un dosar de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc, primii doi primind luni mandate de reținere pentru 24 de ore.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Claudia Rădoi, a declarat, luni noaptea, că cei patru fac parte dintr-un grup infracțional constituit la nivelul municipiului Bistrița, care trafica droguri aduse din Spania și Ungaria.
Grupul a ajuns în atenția polițiștilor din cadrul Serviciului județean de combatere a criminalității organizate în luna mai a acestui an, fiind suspectat de trafic și consum de cannabis, hașiș și sare de baie. Drogurile aduse din străinătate erau vândute cu 50-60 lei gramul pentru cannabis și hașiș și 100-180 lei gramul pentru sarea de baie.
Împreună cu DIICOT, Serviciul Român de Informații și Serviciul de Informații și Protecție Internă, s-a trecut la monitorizarea și supravegherea membrilor grupării, din care făceau parte și angajați ai instituțiilor subordonate Ministerului Administrației și Internelor.
În data de 12 septembrie, polițiștii, sprijiniți de jandarmi din Bistrița și Cluj, au efectuat 33 de percheziții domiciliare la locuințele suspecților, de unde au fost ridicate 52 de persoane în vederea audierilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2881 secunde