Captură la poarta de acces în Portul Constanța: peste o sută de pachete de țigări ascunse într-o mașină

417
Captură la poarta de acces în Portul Constanța: peste o sută de pachete de țigări ascunse într-o mașină - tigari-1600075191.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au descoperit în acest sfârșit de săptămână, la poarta de acces 10 bis în Portul Constanța, într-un autoturism, 2.400 țigarete de contrabandă (120 pachete de țigări).


Sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în zona Porții de acces nr. 10 bis a Portului Constanța, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, având ca pasager un conaţional.
În urma controlului efectuat, în portbagajul și interiorul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 2.400 ţigarete de contrabandă, diferite mărci, care nu aveau aplicate timbrul pentru produse accizabile. 


Din primele cercetări s-a stabilit că țigările aparţin conducătorului autoturismului, care a declarat că au fost achiziționate pentru consumul propriu. Țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.


Imagine ilustrativă


Top articole din Eveniment

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3653 secunde