Captură record de droguri: peste trei milioane de comprimate Ecstasy!

621
2

Articole de la același autor

Acțiune de amploare a ofițerilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime (SCCOPM) în Portul Constanța. Oamenii legii au descoperit peste o tonă de pre-precursori de droguri sintetice. 


Anchetatorii aveau mai multe informații despre o societate din Cluj care transportă droguri, iar miercuri au pornit ofensiva. În Portul Constanța, a sosit un container din China care avea ca și societate importatoare o firmă din Cluj. Aparent, în container se aflau 520 de saci cu detergent. 


"Am descărcat tot containerul și am luat fiecare sac în parte și l-am verificat. Din cei 520 de saci, 40 conțineau droguri. A fost o acțiune dificilă, deoarece această substanță chimică este greu de detectat, chiar și de câinii specializați în depistarea drogurilor. În plus, toți sacii erau identici și am luat la mână fiecare sac. Ca și aspect, este la fel ca de-tergentul, însă ca și componență este mai aspru", a declarat cms. șef Nicolae Bărbuceanu, șeful SCCOPM Constanța. 


Olanda - mama drogurilor sintetice 
Potrivit anchetatorilor, este o premieră la Constanța și o noutate pentru oamenii legii. Drogurile urmau să ajungă în Olanda, în laboratoarele clandestine de fabricare a drogurilor sintetice. 


"Acest pre-precursor este adus în această formă pentru a nu fi descoperit de autorități. Ca un pistol pe care încerci să îl introduci în țară ilegal, pe bucăți. Este o substanță chimică fără nicio utilitate în viața practică. Însă, este supus unor procedee chimice și i se ridică apoi calitatea în precursor și ulterior în drog sintetic. Acest transport urma să ajungă la Cluj și apoi să ia calea Olandei - mama drogurilor sintetice", a mai precizat Bărbuceanu. 


Conform specialiștilor de la Institutul Olandez de Cercetare, dintr-o tonă de pre-precursori se obțin, după supunerea succesivă a substanței unor procedee chimice, aproximativ 3,6 milioane comprimate de Ecstasy. În România, o tabletă de Ecstasy se vinde cu 50 - 60 de lei. 


Comentează știrea

Cristi
3 iulie 2015
Proiect nou la nivel mondial

Oamenii care realizează lucruri extraordinare, vizualizează în permanență rezultatele pe care le doresc. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

iancu
3 iulie 2015
Afacere pentru iubitorii de carti!

Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2689 secunde