Portul Constanța și-a deschis porțile pentru liceeni și studenți

161
1
Portul Constanța și-a deschis porțile pentru liceeni și studenți - portuladeschisportile1-1435337646.jpg

Articole recomandate

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a organizat, în perioada 24 - 26 iunie 2015, Zilele porților deschise în portul Constanța. În cadrul evenimentului, au avut loc vizite de studiu ale liceenilor și studenților universităților din Constanța. Turul portului Constanța a debutat cu vizita la Gara Maritimă, unde tinerilor le-au fost prezentate activitățile specifice portului, modul de organizare și funcționare a portului și a comunității portuare.

Vizitatorii au aflat mai multe despre istoria portului la Muzeul Portului, de la Cuibul Reginei, acesta fiind depozitar al unor documente importante și obiecte vechi, extrem de valoroase. Tinerii au vizitat terminalul de pasageri, zona veche a portului și silozurile proiectate de inginerul Anghel Salign. 

Comentează știrea

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6055 secunde